Sfaturi utile in alegerea ambalajelor de carton

Cutii ambalaje Gaylord sunt supradimensionate şi foarte grele taxă cutii ambalaje care pot fi folosite pentru o varietate de scopuri de afaceri. Multe industrii diferite au mare folos pentru cutii ambalaje gaylord mari, fie ele fi folosite pentru transportul maritim în scopuri sau pur şi simplu in-house inventar şi sisteme de sortare. Mare lucru despre cutii ambalaje gaylord este că acestea pot fi cumpărate relativ simplu avantajos şi expediate în vrac, pentru că ei vin plat, dar acestea sunt rapid şi uşor asamblate odată ce acestea sosesc. Cutii ambalaje gaylord ieftine pot fi comandate online sau prin intermediul unui catalog şi expediate direct la afacerea dvs., eliberând-vă să se concentreze pe gestionarea t0-zi operaţiuni până vă containere grele noi ajunge.

Dacă tu sau compania ta are un depozit mare care se utiliza pentru stocarea de inventar, prelucrare sau expediere produse, puteţi salva-te o mare de timp şi efort, prin simpla setare până o pereche de cutii ambalaje de gaylord mari grele în jurul zonei de lucru. Este ideal pentru a configura o serie de cutii ambalaje gaylord de alături de pe paleţi de lemn sau de plastic, astfel încât să puteţi avea instantaneu un sistem de sortare în loc. Utilizaţi markere industriale mari sau etichetele pentru a scrie conţinutul destinat fiecare drept cutie pe cutii ambalaje de gaylord dumneavoastră grele, astfel încât toată lumea în compania dumneavoastră instantaneu va şti în cazul în care tot ce aparţine.

Dacă lucraţi ca un reciclator electronică, de exemplu, puteţi seta o linie de cutii ambalaje gaylord în mod clar etichetate pentru toate componentele se extrag în mod regulat în timp ce demontarea electronice şi aparate de procesare şi reciclare. Gaylord una pot accepta placi de baza, de exemplu, astfel încât acestea pot fi luate în vrac mai târziu să au elementele lor aur extrase, şi un alt gaylord poate accepta toate componentele din aluminiu vin peste tine.

ambalajcarton

Folosind niste cutii ambalaje gaylord pentru a sorta materiale în acest fel este uşor, pentru că le iau doar câteva minute de configurare, în cazul în care, şi pentru că, dacă vă puneţi-le pe un palet de prima dată, imediat puteţi lua le pentru procesare atunci când acestea sunt complet folosind un palet jack sau cărucior. Cutii ambalaje Gaylord sunt, de asemenea, sensul extrem de gros şi durabil, nu trebuie să vă faceţi griji despre aruncarea ascuţite piese de metal în ele teama de ruperea sau deteriorarea orice a suprafeţelor lor. Cutii ambalaje Gaylord sunt, de asemenea, extrem de puternic, ceea ce înseamnă puteţi încărca-le până la partea de sus, chiar şi cu elemente de heavy metal, şi încă să fie încrezători că ei vor păstra structura şi forma lor.

Chiar şi după utilizarea zilnică începe să arate efectele sale asupra ta cutii ambalaje gaylord mari, poate aveţi întotdeauna suplimentare pe mână în camera din spate sau stoc sus astfel încât aveţi posibilitatea să comutaţi rapid le afară şi să păstreze pe de lucru.

Un alt mod majore care companii industriale folosi cutii ambalaje gaylord este ca casetele de coordonator transport. Acest lucru înseamnă că o companie va caseta multe produse individuale şi aparatele în mici cutii ambalaje de transport maritim, apoi pad şi situa-le toate într-o cutie de supradimensionate gaylord care acţionează ca caseta de coordonator transport. Acest lucru vă ajută să păstreze toate conţinutul şi mai mici cutii ambalaje în loc şi reduce potenţialul de daune în timpul tranzitului cauzate de deplasarea conţinutul. De asemenea, este mult mai uşor pentru primirea destinaţie pentru a muta o cutie mare pe un cărucior sau palet, decât să se ocupe de zeci de cutii ambalaje individuale mai mici.

 Sfaturi utile in alegerea ambalajelor de carton

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *