Alegerea celor mai bune echipamente pentru cereale

Noi echilibrul de putere în Washington, DC, a trimis analişti de codare pentru a anticipa cum va interacţiona Partidului Republican şi Democrat. Conservatoare analişti tout teorii că Democrat va fi obligat la centrul de politică, dacă nu chiar uşor la dreapta politică de un conservator preşedintele Bush. Simultan, analişti liberale sarbatoresc migraţia proiectat un hawkish executivului din dreapta radicală în stânga conservatoare. Toate acestea în timp ce oficialii noştri aleşi du-te la dureri mari la promit ei vor lucra în spiritul”de bipartisanism” şi că nu va fi „gridlock” în Washington, DC.

În biroul de câmp dezastru, am aflat mult timp în urmă că nu este teoria chiar politice, care asigură circulaţia rapidă ineficiente de informaţii şi elimină blocaj politic sau birocratice sau de afaceri. Procesul care funcţionează cel mai bine pentru a elimina blocajul şi territorialism vine la noi la Harvard o la începutul anilor 1980.

Gergen şi Marcus descris un concept în economie, cunoscut ca „silozation”. În această teorie revoluţionară autori postulează că tradiţionale de afaceri modele permite progresia de informaţii din baza de ‘siloz’ până la cele mai înalte niveluri de management de la partea de sus a siloz sau difuzarea de informații din partea de sus de siloz în jos, dar împiedică de comunicare între organizaţii (siloz) prin peretele de la orice nivel mediu de gestionare.

Gergen şi Marcus de stat silozation care previne dezvoltarea de relaţii între diferitele organizaţii profesionale sau chiar divizii într-o singură societate. Aceasta, de asemenea, duce la „sufoca puncte” în comunicaţii deoarece informaţii între organizaţiile trebuie să fie canalizate prin partea de sus în jos de siloz înainte ca ea ar putea fi diseminate altor membrii de fiecare organizaţie. Gergen şi Marcus recomandă în afaceri şi economie echipamente cereale fi tăiat în jos sau eliminate complet. Prin aceasta, organizaţiile pot comunica risc, beneficiu şi oportunitate, bazându-se pe capacitatea lor unice pentru a asigura client loialitate şi piaţă de succes.

 

other-petkus-gigant-к-531,7cf75cdf

Comandantul Peter Marghella, USN (Ret.) a introdus această teorie la biroul de câmp dezastru. Comandantul Marghella corect identificate ca profesii individuale în medicina de dezastre şi organizaţiilor individuale în termen de urgenţă managementul menţinut echipamente cereale cu ziduri groase, care au împiedicat cooperarea şi eficientă în mediile auster. Recomandările pentru a elimina echipamente cereale au fost imposibil şi tăiat prin ele în cazul în care acestea nu pot fi complet eliminate şi-a îmbunătăţit eficienţa ca răspuns la dezastre, mari şi mici.

Washington, DC şi naţiunile noastre aleși oficiali ai nevoie pentru a elimina lor echipamente cereale.

Diviziunile artificiale create de clasificare candidati ca Republican sau Democrat, conservatoare sau liberale ajută prost educat selectaţi alegătorii din adesea aproape identice alegeri. Însă, odată ales, candidaţii reprezintă toate dintre noi şi ei trebuie să lucreze cu fiecare alte oficial ales în guvern, chiar dacă acestea nu sunt de acord cu ei. Este numai prin eliminarea echipamente cereale că pen-ul în care oficialii noştri aleşi pot face locul de muncă prin care noi, componentele lor, le-au perceput.

Guvernul nu este un colegiu de fotbal şi Washington, DC nu este un stadion de castron. Republicanii şi democraţii nu poate şi ar trebui să nu nu partizane uniforme, curelei pe casca şi se pregătesc să se lupte. Ca persoanele care puneţi-le în birou, nu putem sta acasă sau vizitator laterală a stadionului, vopsea noi înşine în culorile echipei noastre preferate şi striga pentru sânge de adversarii noştri. Dacă vom face, în cele din urmă, sânge pe mâinile noastre vor fi propriile noastre.

 Alegerea celor mai bune echipamente pentru cereale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *